Virbališkės takas 4 Palanga, LT-00127
(0 460) 48416
info@moksleiviuklubas.lt

„Lietuvos ir Ukrainos draugystės tiltas Palangoje“

Palangos moksleivių klubas prisijungė prie renginių ciklo „Lietuvos ir Ukrainos draugystės tiltas Palangoje“, skirto geriau susipažinti su Lietuvos ir Ukrainos kultūra, padėti jas puoselėti tarp palangiškių ir Palangoje gyvenančių ukrainiečių.

Moksleivių klube vyko menines dirbtuves „Piešiame pagal Mariją Primačenko“, kuriai vadovavo kūrybingoji vadovė Diana Rakauskienė bei vyko žaidimų popietė skirta Ukrainos ir Lietuvos vaikams „Kultūra LT&UA”, vadovės – Diana Šeduikienė bei Iryna Holoborodka. Mūsų moksleiviai taip pat dalyvavo piešinių konkurse, kuriame daug piešinių buvo apdovanoti. O visą renginį įgarsino ir muzikinį foną leido mūsų DJ ir garso studijos moksleiviai su vadovu Žilvinu Kažiu.

Palangos atvira jaunimo erdvė „Be stogo“ vyko baigiamasis renginys, kuris  buvo kupinas šilumos, juoko ir nuoširdumo, išpildė lūkesčius geriau susipažinti vieniems su kitais, pasidalinti skirtingų kultūrų unikalumu ir panašumais. Buvo ir muzikos, ir šokių, ir įvairių patiekalų, taip pat įteikti prizai piešinių konkurso laimėtojams!