Virbališkės takas 4 Palanga, LT-00127
(0 460) 48416
info@moksleiviuklubas.lt

Raskite 10 paslėptų istorinių žinučių Palangoje

Atrask Palangą ir gauk picą!

Palanga – ne Lietuvoje! Taip buvo iki 1921 metų, kol nebuvo priimtas tarptautinio arbitražo komisijos sprendimas Palangą ir Šventąją grąžinti Lietuvai.

Grąžinimo šimtmečiui paminėti Palangos moksleivių klubas sudarė maršrutą, kuriame atrinkta ir pažymėta 10 įvairių istorinių vietų.

Keliauti kviečiame 2021 m. gegužės 14-23 dienomis.

Kaip viskas vyks?

  • Susiburkite į 4-6 narių komandą – gerą kompaniją (draugų, šeimos narių, kolegų ir pan.). Reikės turėti bent vieną išmanų telefoną su internetiniu ryšiu, patogius batus ir gerą nuotaiką.
  • Užsiregistruokite ir gausite nuorodą, kaip pasiekti pirmąjį tašką, nuo jo ir pradėsite žygį.
  • Kiekvienoje sekančioje stotelėje nuskenavus QR kodą Jums bus pateikti istoriniai faktai apie rastą objektą, nurodyta užduotis ir sekančio objekto koordinatės.
  • Visos komandos atlikusios nurodytas užduotis gaus dovanų didelę šeimymninę picą iš EAT Joda picerijos bei vaisvandenių, o dalyviams iki 14 metų dovanosime 50% nuolaidą dienos pramogų bilietui Vasaros pramogų parke
  • Išskirtiniai prizai laukia už išradingiausiai, įdomiausiai ir linksiausiai atliktas užduotis, jauniausių ir vyriausių dalyvių apdovanojimas ir kitos įvairios nominacijos 😊.
  • Dalyvaudami renginyje pažinsite istorines Palangos vietas, pasigėrėsite jos gražumu, pakvėpuosite tyru oru, pagerinsite savo fizinę būklę, praleisite nepakartojamas akimirkas su brangiais žmonėmis ir praturtinsite tiek savo sielą, tiek kūną 😊.

Pasinaudokite nuostabia proga keliauti, atrasti, pažinti ir laimėti!

Data: 2021 m. gegužės 14-23 d., būtina priemonė – išmanus telefonas su internetiniu ryšiu, visa kita informacija ir registracija pateikiama čia.