Vadovė Josana Viržintienė
„Esu šiuolaikiška, atsakinga, mylinti vaikus, aukštos pedagoginės kultūros, atvira kitokiam požiūriui vyresnioji mokytoja, ugdanti vaikų socialines kompetencijas. Vienas iš mano pomėgių- maisto gaminimas, naujų skonių atradimai. Todėl siekiu turimas žinias bei patirtį apie maisto gaminimą perduoti vaikams, ugdyti vaikų kulinarinius gebėjimus bei supažindinti su sveikos mitybos principais“.“
|
14.00-15.35
15.45-17.20
Virtuvė – kultūros dalis, kurioje vaikai išmoksta pažinti įvairaus maisto skonį, siekia atrasti naujų potyrių bei atradimų. „Maisto laboratorija“ – tai vieta, kurioje vaikus jungia bendrystė, maisto kultūrai.
Užsiėmimo metu moksleiviai :
- Pažins įvairių šalių patiekalus;
- Įgaus maisto gaminimo įgūdžių;
- Įgys sveikos mitybos pagrindus;
- Mokysis sudaryti savo valgiaraštį pagal sveikos mitybos principus;
- Kurs savo sveiko maisto receptus;
- Augins savo prieskonines žoleles, daržoves;
- Dalyvaus edukacinėse išvykose (maisto gaminimo);
- Mokysis stalo etiketo;
- Mokysis kurti bei gaminti stalo dekoracijas;
- Mokysis tvarumo maisto atžvilgiu;
- Degustuos savo ir kitų pagamintus patiekalus.
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |