Virbališkės takas 4 Palanga, LT-00127
(0 460) 48416
info@moksleiviuklubas.lt

Moksleivių gamtamokslinė konferencija „STEAM įkvepia visus”

Balandžio 26 d. Palangos moksleivių klube vyko moksleivių gamtamokslinė konferencija „STEAM įkvepia visus“. Konferencijos tikslas – sužadinti susidomėjimą STEAM mokslais, skatinti tyrinėjimą ir eksperimentavimą įvairiose veiklose, ugdant mokslinį įžvalgumą ir problemų sprendimo gebėjimus.
Džiaugiamės, kad šiame renginyje dalyvavo Palangos lopšelio-darželio „Pasaka“, Palangos lopšelio-darželio „Nykštukas“, Palangos lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“, Palangos pradinė mokykla, Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras bei Palangos moksleivių klubas ugdytiniai su mokytojais.
Dalyviai pristatė savo vykdytas gamtamokslines veiklas, paruošė stendinius pranešimus bei prezentacijas. Visos veiklos labai įdomios ir įtraukiančios.
Po veiklų pristatymo moksleiviai aktyviai leido laiką su teatro mokytoja Milginta Palubinskaitė , o visi mokytojai buvo pakviesti pasiklausyti moksleivių klubo pedagogų pranešimų. Pranešimus skaitė dailės studijos „Spalvų sala“, kūrybinių dirbtuvių „Guzikas“ bei Keramikos studijos mokytoja Diana Rakauskienė, Popieriaus magijos studijos mokytoja Svitlana Burba bei direktoriaus pavaduotoja ugdymui ir Įdomiosios laboratorijos mokytoja Raimonda Aleksandravičienė.
Moksleivius kalbino ir vertino moksleivių klubo direktorė Eglė Mackie, robotikos studijos mokytoja Rasa Tamošiūnė ir svečias iš Kretingos Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos biologijos mokytojas Edvinas Piktuižis.
Dėkojame visiems, kad dalinotės savo veiklomis, projektų idėjomis bei kūrybine energija.
Iki kitų kartų!✨️