Virbališkės takas 4 Palanga, LT-00127
(0 460) 48416
info@moksleiviuklubas.lt

Moliūgų dekoravimo dirbtuvės

Spalio 26 d. Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykloje vyko Moliūgų dekoravimo dirbtuvės.
Atvykę dalyviai į šventę iškart pateko į geležinkelio stoties aikštelę (peroną), iš kurios traukiniu visi galėjo patekti į Hogvartsą.
Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykloje veikė moliūgų skaptavimo dirbtuvės, kino teatras, dalyviai galėjo apsilankyti pilies „valgomajame“ ir paragauti magiškų užkandžių bei pašokti diskotekoje.
Į šventę rinkosi labai DAUG ir įdomių personažų (Hario Poterio draugų, velniukų, raganaičių, kaukolių ir kt.), kurie aktyviai dalyvavo įvairiuose konkursuose: šauniausio moliūgo, šventiškiausios aprangos bei magiškiausio patiekalo.
Kol Hogvartso burtininkės rinko konkurso nugalėtojus, visus susirinkusius savo šokiu linksmino ragana Preksida su savo ugdytiniais (raganiais ir raganaitėmis) bei dalyvius vaišino stebuklingu moliūgienės džemu bei šilta arbata.
Apsilankę visuose pilies erdvėse, pasivaišinę užkandžiais ir gėrimais, pademonstravę šventinius kostiumus, pasifotografavę ir pasilinksminę diskotekoje, Hogvartso mokyklos profesorė paskelbė nugalėtojus ir įteikė apdovanojimus.
Šventė buvo nepakartojama, dalyviai nuostabūs, o mokykla – Magiška!