Virbališkės takas 4 Palanga, LT-00127
(0 460) 48416
info@moksleiviuklubas.lt

Džiugi žinia! Nauja registracija į būrelius

Džiugi žinia🤩!
Prasidėjus naujiems 2024 metams, peržiūrėjus ir atsinaujinus keliems būreliams, į užsiėmimus galime dar pakviesti moksleivių🤯:
📌 SVEIKATOS AKADEMIJA vieta, kurioje vaikai mokosi stiprinti savo sveikatą įdomiais ir interaktyviais būdais. Kviečiame mažuosius sveikuolius išmokti pasirūpinti savimi, išvengti žalingų įpročių ir pasirinkti sveikatai palankesnį gyvenimo būdą. Galėtume priimti 7-12 metų moksleivius. Užsiėmimai vyksta pirmadieniais14.00-15.35 val.
📌Naudodamiesi edukaciniu interaktyviu „Scottie Go“ žaidimu ir išmaniaisiais įrenginiais, leisimės į interaktyvią kelionę po mūsų planetą, pažinsime programavimo pagrindus, bei tapsime algoritmų kūrimo ekspertais. Į PROGRAMAVIMO NUOTYKIUS kviečiami 3-5 klasių moksleiviai. Užsiėmimai vyksta penktadieniais 14.45-16.20 val.
📌Atsinaujinusi šokių studija ,,RINGO” su Milginta Palubinskaite kviečia judesio pagalba pažinti savo kūną bei emocijas. Moksleiviai pažins stebuklingą šokio pasaulį bei po kiekvienos repeticijos taps vis stipresni, sveikesni ir laimingesni. Užsiėmimai vyks kiekvieną antradienį 16.00-17.00 val.
📌,,EMOCIJŲ PASAULYJE” būrelyje gilinamės į mumyse gyvenančias emocijas. Į pagalbą pasitelkę žaidimus, piešimą, vaidybą, knygų skaitymą, filmų peržiūras, bendravimą prie arbatos, stengiamės geriau pažinti kokios emocijos mumyse gyvena, kaip jos verčia mus elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Mokomės atpažinti savo emocijas ir su jomis susidraugauti. Užsiėmimai vyksta kiekvieną antradienį14.00- 15.35 val.
📌Skirtingas šalis ir tautybes vienija skautijos įkūrėjo Roberto Badeno Pauelio (Baden-Powell) iškelti idealai, vienoda uniforma, vėliava, šūkiai ir ceremonijos. Siekiame išauklėti žmones, kurie pasaulį paliktų gražesnį ir tikime, kad viskas prasideda nuo mažų dalykų, tad išmokę būti pasitempę rikiuotėje, tokie liekame ir gyvenime. Į JŪRŲ SKAUTAI užsiėmimus kviečiami:
7-10 m. penktadieniais 15-16 val.
11-13 m. penktadieniais 16-17 val.
14 -18 m.. trečiadieniais 16-18 val. ( nuo sausio 10d.) jaunimo erdvėje „Be stogo“
📌POPIERIAUS MAGIJOS STUDIJOJE dirbame su popieriumi, jo plastika, gaminame dirbinius, lankstome, raižome – taip lavinama smulkioji motorika, vaizduotė, erdvinis pajutimas. Galėtume priimti 9-12 metų moksleivius. Užsiėmimai vyksta penktadieniais 14.00-15.35 val.
📌MADOS IR DIZAINO STUDIJOJE moksleiviai save realizuoti siuvimo ir mados srityje. Mokomės, kuriame, siuvame, puošiamės bei demonstruojame. Į savo būrį galėtume priimti 7-9 metų moksleivius, kurie darbštūs, domisi mada, mėgsta iššūkius. Užsiėmimai vyksta pirmadieniais ir ketvirtadieniais 14.00-14.45 val.
📌„KNYGŲ PINKLĖSE” tai ypatingas būrelis, kur kiekvienas gali rasti daugybę smagių veiklų ir įdomių akimirkų. Mes kartu skaitome, kuriame, piešiame pasakų herojus, diskutuojame, žiūrime perskaitytų knygų pasakas ir dalyvaujame įvairiuose smagiose veiklose. Jeigu tau 7-10 metų ir ieškai naujų draugų, smagių nuotykių „Knygų pinklėse” tau kaip tik tinka! Laukiame su nekantrumu penktadieniais 13.30-15.05 val.
📌 SKAITMENINĖS FOTOGRAFIJOS STUDIJOJE moksleiviai susipažįsta su fotografijos istorija, mokosi šviesų ir atspalvių pagalba išryškinti fotografuojamus objektus, fotografuoja lauke ir viduje, dalyvauja foto konkursuose, rengia parodas. Į savo būrį priimtų 9-18 metų moksleivius. Užsiėmimai vyksta trečiadieniais 15.00-16.35 ir ketvirtadieniai 13.45-15.20 val.
❗️Registracija į būrelius čia: http://moksleiviuklubas.lt/?page_id=120